După ce v-am făcut să ascultaţi melodia care ne însoţeşte automat blogul, e timpul să aflaţi ce e cu R.E.M.

R.E.M. reprezintă iniţialele de la Rapid Eye Movement, care exprimă starea de somn profund, etapă a somnului în care visăm. Solistul trupei R.E.M., Michael Stipe, a găsit numele formaţiei în timp ce căuta în dicţionar ceva care să se potrivească trupei. Astfel, a apărut Rapid Eye Movement, nume cu care au şi apărut pe postere la începuturi, după care l-au scurtat în iniţiale, declarând: "We just like the dots".

We go R.E.M. pentru că visăm. Numai nişte visătoare pot face o campanie bună. Oamenii care nu visează nu au nimic de spus, cu tot pragmatismul acestui domeniu. Şi nu numai în publicitate...dacă nu erau visători precum Rembrandt şi alţii, civilizaţia nu ar fi avansat. Şi, btw, credem că şi lui Rembrandt i-ar fi plăcut R.E.M. cuz' he was a lunatic, too. Well, not like Andy Kaufman, but in his way, he was a man on the moon, too. N-o să vă fac acum recenzia filmului Man on the moon (r: Milos Forman), suntem sigure că l-aţi văzut şi înţelegeţi aluzia. Lumea asta e a lunaticilor ca Andy Kaufman, Rembrandt şi de ce nu...noi. Nu suntem maestre în înscenări cum era Andy, dar putem să vă spunem despre campanie atât:...................................................................
we like dots, too şi sperăm ca în timpul unui Rapid Eye Movement să visaţi la un Sandero promovat de noi.

Because insane might also mean brilliant:



Good morning! And in case I don't see you, good afternoon, good evening and goodnight.

Andreea
6 Responses
  1. . Says:

    si ce se intampla daca visatorii viseaza urat ?


  2. elley Says:

    cred ca "a visa urat" e pleonasm...noi am vorbit despre vise, nu "cosmaruri":P...si daca te referi la campanie, o sa vedem la final cine a visat si cine a avut un cosmar;)


  3. . Says:

    imi placu ideea voastra,asa ca privi " Man on The moon".Ma facu sa ma simt rau,dar totusi...


  4. Andreea Says:

    Imi pare rau ca Man on The Moon ti-a dat o stare proasta, e un film totusi optimist, pana si moartea o ia in ras. Personal, mi se pare ca modul in care Andy infrunta ceva atat de serios cu zambetul pe buze cum a facut-o toata viaţa e un lucru demn si frumos.


  5. Andreea Says:

    a si apropo de vise urate, ca uitasem sa raspund aici desi a facut-o si eli, well exista o estetica a uratului, de ce categoria uratului nu ar putea stimula pe cineva sa creeze? sa zicem ca la faza cu "de pasti vei ciocni oua nu masini", a fost la baza un vis urat despre un accident...nu se stie de unde pleci si unde ajungi, important e sa iti lasi mintea sa zboare si s-o eliberezi de autocenzura şi conventii.


  6. elley Says:

    atata timp cat niste emotii negative sunt foarte puternice, ele sunt mai "productive" decat orice emotie pozitiva, says the psychology inside me:P..stiu ca e un exemplu silly, dar Eminescu saracu' a trait pe pielea lui asta:P


Trimiteți un comentariu